OC Investicioni radovi

Osnovne delatnosti:

Industrija – Energetika

Cevovodi – Infrastruktura

Luke – Vodosnabdevanje i kanalizacija

Rudnici – Telekomunikacije

Izgradnja – Izvodjenje i rekonstrukcija gradjevinskih objekata

Projektovanje – Industrijskih i stambenih objekata

Brane – Hidrotehnički objekti
Na polju investicija Invest-Import a.d. obavlja značajne aktivnosti u inostranstvu, kao što su planiranje, nabavka, dizajn, montaža i instalacija opreme, nadzor, puštanje u rad, obuka.
Montažni radovi čine Invest-Import a.d. prepoznatljivim imenom u svetu, od kojih su najpoznatiji :

Fabrika za obradu kože, objekti za skladištenje ulja, gasa, derivata nafte kapaciteta iznad 500 tona, Remont i održavanje svih vrsta industrijskih i drugih postojenja, fabrika za obradu celuloze i papira, montaža magistrala i grana toplovodnih cevovoda i cevovoda za gas (standardni radni pritisak preko 16 bara) instalacije grejanja, hlađenja i klimatizacije, fabrika za proizvodnju cementa, fabrika za obradu nemetala, instalacije termoelektrana od 10 MVA i više, sve vrste instalacionih i završnih radova na elektranama, konstrukcija mehanizovanih robnih i putničkih luka, konstrukcija hladnjača sistemom „ključ u ruke”, projektovanje svih vrsta energetskih, industrijskih i gradjevinskih konstrukcija.

Organizacioni centar Trgovina obavlja sve vrste spoljnotrgovinskih poslova (izvoz, uvoz, lon poslovi, lizing, kompenzacioni poslovi, zastupanje, medjunarodno posredovanje, konsignacija i dr.) kao i poslove unutrašnje trgovine (trgovina na veliko i malo).Pročitaj više
Na polju investicija Invest-Import a.d. obavlja značajne aktivnosti u inostranstvu, kao što su planiranje, nabavka, dizajn, montaža i instalacija opreme, nadzor, puštanje u rad, obuka. Montažni radovi čine Invest-Import a.d. prepoznatljivim imenom u svetu, od kojih su najpoznatiji :Pročitaj više
Ovaj OC bavi se obavljanjem administrativnih, ekonomskih i finansijskih poslova za kompaniju. Finansije su dostigle visok nivo koji omogućava pružanje usluga svih vrsta uključujući usluge konsaltinga u oblasti finansija i revizije, vrednovanja investicija, otkupa kompanija i prodaje.Pročitaj više

Why Choose Us

   • Fully responsive so your content will always look good on any screen size
   • Awesome sliders give you the opportunity to showcase important content
   • Unlimited color options with a backed color picker, including the gradients
   • Multiple layout options for home pages, portfolio section & blog section
   • We offer free support because we care about your site as much as you do.

What Client’s Say

To anybody thinking of buying this theme – buy it! The theme itself is amazing, and on top of that, the support is outstanding! I wanted some features put in, and the theme developer was more than willing to help me out!
BlueOrchard, Crucio Theme
I would like to extend a special thank you for your excellent support. Is has been a great experience. I love this template and more so because you provided excellent support and feedback.Thank you for such a great template! A must have!
Flygirly, Imperio Theme
Thank You for the speedy reply and the addition to the next update ThemeFusion, now purchased!
FWN, Crucio Theme
It’s my first time buying on here and I’m very please, so easy to customize! Cheers for your help again, very satisfied customer!!!!
Utcrayons, Imperio Theme
Themes like yours make people want to upgrade their business quality to fit in such beauty … really thanks and all the best luck in sales.
isaed, Imperio Theme